INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO + VIDEO Scene șocante în Premier League! Fanii au intrat pe teren pentru a se război cu propriii jucători

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 18:43

Forma dezastruoasă a lui West Ham i-a împins pe fanii "ciocănarilor" să recurgă la gesturi extreme.

Exasperați de jocul favoriților din meciul de azi cu Burnley, pierdut cu 0-3 pe teren propriu, huliganii englezi au pătruns pe teren pentru a se răfui cu propriii jucători.

Extrem de nervoși, fanii au fentat vigilența forțelor de ordine și au pătruns pe teren, câțiva dintre ei încercând să-i bruscheze pe jucători. Războiul s-a încins și mai mult atunci când căpitanul Mark Noble l-a pus la pământ pe unul dintre fanii recalcitranți. 

Scenele violente au escaladat și în tribune, patronii echipei fiind asaltații de suporteri care au venit să le ceară socoteală. 

West Ham a pierdut cu Burnely, 0-3, și a coborât pe locul 16 în Premier League. "Ciocănarii" au 30 de puncte și sunt la doar trei puncte deasupra locurilor retrogradabile. 

VIDEO cu golurile partidei West Ham - Burnley 0-3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 07:47

MM Stoica... Îi zbârnâie un cântec în creier. Și arbitrii... Ce ne-a făcut Găman arbitrul este inimaginabil. Mă bucur că nu mai are ecuson FIFA și Domnul Crăcănescu se întreba: DE CE? Ha? Găman cu Avram sunt din categoria Galamaz.

demolarii
demolarii  •  11 Martie 2018, 01:37

Stoica Mihai vezi ce inseamna suporteri? Cei ai lui Dinamo sunt la gradinita, dar sunt cei mai buni din Romania pentru ca restul nu s-au nascut....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează