INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO+VIDEO Șoc pe Bernabeu! Real, la prima înfrângere din La Liga, în fața echipei lui Toșca » Madrilenii, mult în urma Barcelonei

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 09:05

Real Madrid a pierdut primul meci din acest sezon în La Liga, scor 0-1 cu echipa lui Toșca, Betis, după un gol încasat în al patrulea minut de prelungire. Românul nu a fost nici pe banca oaspeților însă, din cauza unei accidentări.

Cristiano a revenit după 5 meciuri de suspendare, dar a ratat tot. Și e prima oară când albii nu marchează după 73 de meciuri. Recordul lui Pelé la Santos nu a fost depășit.

Real nu mai știe să câștige acasă. Trei partide în LaLiga, două egaluri și o înfrângere. După 2-2 cu Valencia și 1-1 cu Levante, 0-1 miercuri în fața lui Betis. Și e la 7 puncte în spatele Barcelonei, când s-au jucat doar cinci etape!

"Pe «Bernabeu», mingea refuză să mai intre în plasă. Am avut 26-27 de ocazii și totuși nu am înscris. Mă doare să-i văd pe băieți pierzând în ultimul minut al prelungirilor", spune Zidane. Acceptă că "suntem mai buni în deplasare". Și mai recunoaște ceva: "Sezonul trecut, am câștigat unele meciuri nemeritat. Acum, e invers".

Urmărește AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Deși Cristiano s-a întors, după 5 runde de suspendare, n-a fost mai bine. Lusitanul, și vârf, și fără Benzema (accidentat), partenerul preferat de combinații, a vrut prea mult să înscrie și să câștige, nereușind nimic.

Recordul deținut împreună cu Santos de pe vremea lui Pelé (1961-1963) nu a fost depășit. Și Real se oprește la 73 de meciuri consecutive cu gol marcat. După 512 zile (serie lansată pe 30 aprilie 2016, cu Sociedad, și încheiată împotriva aceleiași echipe basce), albii rămân pe alb. 

E dificil contra lui Setién

Sezonul trecut, când Quique Setién antrena pe Las Palmas, Zidane nu a reușit să-l învingă. Două egaluri cu goluri multe, 2-2 în Canare și 3-3 la Madrid. Acum, defensiva lui Betis și portarul Adán au fost la înălțime. Prima victorie a andaluzilor pe "Bernabeu" după 19 ani, a 6-a în 52 de deplasări în capitală. "Șahul mă ajută să înțeleg mai bine fotbalul", dezvăluia Setién. I-a dat mat lui ZZ. 

Marcelo, accidentat

În minutul 71, Zidane l-a pierdut pe Marcelo. Fundașul stânga a suferit o leziune musculară la coapsă. "Îmi pare rău că am rămas fără Marcelo, e foarte important pentru noi", s-a plâns Zidane. 

clasament

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
219962158516557
Monica Macovei  •  21 Septembrie 2017, 16:14

Cred ca ar trebui ca REAL MADRID sa isi schimbe denumirea din REAL MADRID in IREAL MADRID.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  21 Septembrie 2017, 15:06

Si dupa aia a mai dat 3 goluri...

vyyllyy
vyyllyy  •  21 Septembrie 2017, 14:13
Postat de Gherhard Robert pe 21 Septembrie 2017, 14:06

Nu am sa inteleg nici o data persoane le care sustin xa ronaldo e mai bun decat messi...e o diferenta enorma intre cel mai mare jucator din toate timpurile ..messi..si un jucator bun..ronaldo..numai in ultimul an..messi a inscris Dublin cat ronaldo..a passt a driblat..e ceva I really ce face cu mingea..nea ronaldo a jucat cateva meciuri bune a avut noroc ca echipa la ajutat enorm..dar diferenta intre cei 2 e mare..

Pentru ca avut o zi prosta Rolando nu inseamna ca e mai slab decat L Missinng, sa ne aducem aminte sezonu´ trecut ce a facut Messi , nimic , nici cu PSG nici cu Juve pe cand Ronaldo a fost golghetter pentru a 7 oara de Champion legue si a 5 consecutiva ce no sa faca MEssi ën su puta vida, Messi egal publicitate cum da un gol cum e pe toate paginile de presa dar sa nu uitam ca primul gol din ultimu´ meci a fost dintr'un penalty inexistent .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează