INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Francesco Totti elogiat de adversari » Antrenorul lui Crotone impresionat de căpitanul Romei: "Intuiția sa pe teren este fenomenală"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 14:11

La apropierea celor 40 de ani pe care îi va împlini peste 5 zile, decarul lui AS Roma continuă să culeagă laude pentru prestațiile sale.

La finalul partidei câștigate de romani, 4-0 în fața celor de la Crotone, tehnicianul echipei românilor Stoian și Cojocaru, Davide Nicola, a ținut să-l complimenteze pe Totti pentru evoluția sa.

603 partideși 249 de goluri în Serie A are Francesco Totti în tricoul giallorosso

"Este tot timpul cu un minut înaintea tuturor. Intuiția sa pe teren este fenomenală. Determinarea pe care o arată chiar la 40 de ani și pasiunea încă aprinsă pe care o are pentru fotbal sunt cu adevărat excepționale".

La mai bine de 20 de ani de la debutul său în Serie A, cel alintat "Il Re di Roma" (n.r. regele Romei) continuă să fie esențial pentru echipa la care a scris istorie. Marcator al unui gol și pasator la alte două în acest sezon, Totti pare mai determinat ca niciodată.

sursa: gianlucadimarzio.com

(George Vintilă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează