INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Franz Beckenbauer: "Bayern nu mai este principala candidată la titlu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Fostul mare internaţional german, Franz Beckenbauer, a declarat, luni, că formaţia pregătită de Jurgen Klinsmann, Bayern Munchen, care în meciul cu Hertha Berlin a suferit cel de-al doilea eşec din acest retur, nu mai are prima şansă la cucerirea campionatului, informează AFP.

"După trei meciuri în care a înregistrat două înfrângeri, trebuie să admit că Bayern nu mai este principala candidată la titlu. În prezent, nu putem vorbi despre o singură favorită. Cred că sunt cinci-şase echipe care îşi pot adjudeca locul întâi la finalul sezonului. În meciul cu Hertha, munchenezii nu au arătat mare lucru. Ze Roberto şi Ribery nu au prins o zi bună, iar jocul pe flancuri a avut de suferit", a opinat preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării bavareze.

Campioana en-titre din Bundesliga a pierdut, sâmbătă, pe terenul Herthei Berlin, scor 1-2, şi ocupă locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. Eşecul înregistrat împotriva formaţiei din capitala Germaniei, care între timp a devenit liderul campionatului, cu 40 de puncte, a consemnat cel de-al doilea rezultat negativ pe care Bayern l-a bifat în acest an. În prima etapă a returului, munchenezii au pierdut pe terenul lui Hamburg, scor 0-1, iar apoi au învins pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-1.

După 20 de etape disputate în Bundesliga, diferenţa dintre prima clasată, Hertha, şi locul 5, Bayer Leverkusen, este de doar patru puncte.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2009, 02:37

,,,pai normal ca lui ribery ii sta capul la alte echipe , ze roberto nu stie sa mai steie sau nu, tony accidentat, van bommel suparat ca vine ukrainianul din vara pe postul lui, as aca nu stie sa stea sau nu inca un an la Bayern...si asmd de accea nu merge la Bayern treaba anul asta!

 •  16 Februarie 2009, 18:58

Bayern-Borussia Dortmund a fost 3-1 nu 2-1 cum spuneti voi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează