INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Frate cu Mărgăritescu :D » Ribery, Audi confiscat! Cadoul de nuntă al fratelui, oprit de poliţia belgiană

Franck Ribery
Franck Ribery

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 14:02

Franck Ribery a avut de-a face deunăzi cu poliţia belgiană.

Mărul discordiei, un Audi Q5 pe care internaţionalul francez intenţiona să i-l facă fratelui său, Francois, cadou de nuntă.

În drum spre Boulogne-sur-mer, unde urma să aibă loc fericitul eveniment, Ribery şi prietenii au tras peste noapte la un hotel belgian. A doua zi, tocmai cînd se pregăteau să plece, la un control de rutină al poliţiei locale i s-au cerut actele maşinii.

Acte pe care funcţionarii le-au găsit în regulă pentru Germania, de unde fusese cumpărat automobilul, dar nu şi în Belgia. Drept urmare, cu toate explicaţiile date de atacantul lui Bayern şi de amicii săi, maşina le-a fost confiscată.

Ei au putut pleca mai departe, dar Audi-ul va rămîne în custodia autorităţilor belgiene pînă ce vor fi gata toate actele. "Eu ştiu foarte bine cine-i Ribery. Dar nu e problema mea", a declarat poliţistul care a decis confiscarea automobilului.

Înaintea meciului pe care Dinamo l-a jucat cu Gloria Bistriţa în Cupa României, 2-0 pentru "alb-roşii", Andrei Mărgăritescu a fost rugat, direct pe aeroport, de doi ofiţeri DIICOT să-i însoţească, mijlocaşul dinamovist fiind atunci audiat într-un dosar privind furturi de maşini. VEZI AICI ISTORICUL CAZULUI MĂRGĂRITESCU!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
alexxfast
alexxfast  •  01 Iunie 2011, 12:57

Nici Q5 nu este. Poate fi A6

cebak
cebak  •  01 Iunie 2011, 12:54

"a declarat poliţistul care a decis confiscarea contidianului L'Equipe" :))

fun4play
fun4play  •  01 Iunie 2011, 12:47

Comentariul tău...Acte pe care funcţionarii le-au găsit în regulă pentru Germania, de unde fusese cumpărat automobilul, dar nu şi în Belgia deci ce abureala mai mare decat aceasta U E ... poate exista ??:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează