INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gabriel Jesus a semnat cu City și poate evolua contra lui Tottenham într-un meci crucial pentru «cetățeni»

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 09:56

Internaționalul brazilian Gabriel Jesus a semnat un contract valabil până în vara lui 2021 cu Manchester City.

"Cetățenii" vor plăti lui Palmeiras 33 de milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 19 ani.

Este posibil ca Jesus să fie inclus în lot pentru meciul de sâmbătă, împotriva lui Tottenham.

"Vreau să câștig campionate, iar Manchester City este obișnuită cu acest lucru. City este un club care dorește să câștige orice competiție în care participă. A contat mult acest lucru în alegerea mea ca de altfel și că Pep Guardiola este antrenorul echipei" Gabriel Jesus pentru site-ul clubului englez.

Selecționerul Braziliei, Tite, a comentat pentru cotidianul Marca această mutare, Jesus joacă foarte bine ca număr 9. "Sper că va fi folosit ca atacant central, el este un adevărat număr 9. Sper ca nu va juca în flancuri. Chiar dacă a evoluează pe poziția lui Aguero, cred că doar acolo poate ajunge la adevăratul său potențial", a declarat Tite.

În cele 2 sezoane în care a evoluat la seniori pentru Palmeiras, Jesus a bifat 83 de prezențe și a marcat 28 de goluri. Pentru naționala de seniori a Braziliei în care a debutat în 2016, a jucat în 6 partide înscriind deja 5 goluri.

surse: mancity.com, espnfc.com, theguardian.com, thesun.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează