INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Gabriel Jesus, vedeta lui Manchester City, despre cel mai dur adversar: ”Mama e greu de driblat” :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 12:54

Atacantul brazilian al lui Manchester City, 20 de ani, și-a tatuat pe umăr chipul mamei și spune că ea și Dumnezeu sunt idolii săi.

Gabriel Jesus a lăsat o impresie foarte bună la Man. City sezonul trecut. Și pe teren, și în afara acestuia. Secretul? Mâna de fier din umbra lui.

Atacantul în vârstă de 20 de ani nu mișcă un deget fără știrea și aprobarea mamei. "E cel mai greu de driblat dintre toți adversarii pe care i-am avut până acum", a dezvăluit fostul atacant al lui Palmeiras.

19366625 143705252846388 2485065966605281411 n

32.000.000 €i-au plătit "cetățenii" lui Palmeiras pentru a-l lua pe Jesus în ianuarie 2017

Vera Lucia Diniz controlează aproape toate aspectele vieții lui Gabriel. Îi este impresar, îi dă de cheltuială doar cât are nevoie, "ca să rămână cu picioarele pe pământ", și îi supraveghează viața amoroasă: "Prietenele lui trebuie să respecte regulile mele. Nu vreau ca fiul meu să necinstească fata altuia. Să mă trezesc cu vreuna gravidă la ușă".

În ciuda restricțiilor pe care i le impune, Jesus o adoră: "Ea și Dumnezeu sunt idolii mei". Iar pentru a-și demonstra recunoștința, și-a tatuat chipul ei pe braț și mesajul: "Bună mama, mulțumesc!". 

7 goluriși 5 assisturi a dat Gabriel Jesus în 11 apariții la Man. City. Restul sezonului l-a pierdut din cauza unei accidentări

"Mama e o femeie-războinic. Mereu a avut grijă de mine și de frații mei" Gabriel Jesus, atacant City

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează