INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO ROMA

GAFA ZILEI în Italia. Ce a întrebat Ivanka Trump când a văzut un tablou cu un jucător legendar al lui Lazio :D

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 25 mai 2017 11:06

Ivanka Trump, fata președintelui SUA, Donald Trump, a crezut că fostul atacant al lui Lazio, Giorgio Chinaglia, este un sfânt creștin.

Incidentul a avut loc în restaurantul "Le cave di Sant'Ignazio", unde Ivanka era însoțită de soțul său, Jared Kushner.

Pe peretele restaurantului erau expuse multe fotografii religioase, printre care se numărau și cele ale Papei Pius. Ivanka a văzut apoi o fotografie a lui Giorgio Chinaglia, care se uita în sus spre cer și a întrebat: "Cine este acest Sfânt ...?".

Fata lui Donald Trump a fost lămurită imediat de proprietarul restaurantului.

"I-am explicat că nu era un sfânt, ci un mare campion al echipei de fotbal Lazio", a declarat pentru Huffington Post Italia proprietarul restaurantului, Luigina Pantalone.

Născut pe 24 ianuarie 1947, Giorgio Chinaglia a fost un jucător important al lui Lazio Roma pentru care a evoluat timp de 7 sezoane, cucerind alături de biancocelesti un titlu de campion, Coppa delle Alpi și titlu de golgheter al Serie A.

În iulie 1976, fostul internațional italian s-a alăturat clubului nord-american New York Cosmos pentru care a evoluat timp de 7 sezoane câștigând 4 titluri de campion.

A fost președintele lui Lazio în perioada 1983-1985. A murit în 2012 la vârsta de 65 de ani. În 2014, New York Cosmos a decid în memoria sa, să retragă numărul 9, număr purtat de el.

Chinaglia a bifat 14 selecții la echipa națională a Italiei (1972-1975) marcând 4 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
merace
merace  •  25 Mai 2017, 15:32

Pesemne Sfântul Chinaglia privea spre cer la o lumânare... :D

utraian
utraian  •  25 Mai 2017, 15:12

De parca trebuie cineva sa arunce cu noroi in Trump... Se murdareste singur, de fiecare data cand deschide gura. Sigur, vrea sa protejeze anumite interese financiare, asta e clar. Metodele insa sunt patetice. Multe bazaconii a spus deja, dar doua dintre ele sunt cele mai mari gogomanii ale ultimelor decenii, poate nu-si aveau locul nici macar la inceputul anilor 1900. 1. Nenea Trump nu recunoaste ca exista o problema cu mediul, cu stratul de ozon, poate iti dai seama de ce. 2. Zid la granita cu Mexic? Hai ca pe faza asta ar fi fost gelos si Stalin.

radumatei
radumatei  •  25 Mai 2017, 14:29

In caz ca nu stiati, "Huffington Post" nu are alta treaba decit sa arunce cu noroi din toate partile in Donald Trump si in familia sa, apelind inclusiv la fake news pentru asta. De fapt, e o caracteristica generala a presei "liberale" din SUA. Asa ca eu as fi circumspect in privinta acestui gen de "stiri".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează