INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Gâlcă a luat hotărîrea care-i poate decide postul » Ce se va întîmpla cu Arlauskis în următoarea partidă

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 18:00

Espanyol va juca luni seară pe teren propriu un meci cît o finală cu Real Sociedad, una dintre echipele cu care se luptă catalanii pentru evitarea retrogradării.

Deși a primit 6 goluri în ultimul meci cu Real Madrid, Costel Gâlcă a decis să-l păstreze în poartă pe Giedrius Arlauskis, goalkeeper care a venit la formația spaniolă de mai puțin de două săptămîni, anunță presa spaniolă.

Espanyol ocupă locul 15, cu 22 de puncte și e la doar două lungimi de prima poziție care duce în liga secundă. De partea cealaltă, rivala Real Sociedad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Februarie 2016, 18:55

nici nu ma surprinde, arla are valoare de espanyol, in timp ce pau lopez habar nu are nu are pentru cine apara in timpul meciurilor... oricum, costellino este OUT, dupa meciul asta! sunt surprins cat de mult le-a trebuit celor ce l-au numit sa constate ca omu' nu are nimic comun cu meseria asta... cred ca este ultimul lui contract ca si antrenor de fotbal!

randoom_._
randoom_._  •  06 Februarie 2016, 18:27

din pacate,incet dar sigur,galca,baga espanyol in liga a 2-a. galca era singurul antrenor cu licenta pro ce nu era in stare sa elimine ludogorets. pai practic in tur,am spulberat ludogorets,chipciu a ratat penalty,iar galca asa de slab a fost ca nu l-a bagat pe keseru. cu,keseru in teren,le dadeam 3-0 in tur si returul nici nu mai conta. un antrenor foarte slab este galca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează