INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNTÂLNIRE

GALERIE FOTO A fost cu Bojinov și Berbatov, dar acum i-a sucit mințile lui Ronaldo » Imagini incendiare cu femeia din viața portughezului

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 08:55

De când s-a despărțit de Irina Shayk, despre Cristiano Ronaldo s-a scris că ar avea mai multe relații. Presa internațională anunță acum că Nikoleta Lozanova este una dintre femeile din viața starului portughez.

Frumoasa din Bulgaria a fost căsătorită cu Valeri Bojinov, unul dintre cei mai talentați fotbaliști bulgari din ultimii 15 ani, care acum a ajuns la Partizan. 

Ronaldo ar fi fost impresionat de formele modelului de 28 de ani. Cei doi s-ar fi întâlnit săptămâna trecută la Madrid, anunță abola.pt. 

Cei doi au fost surprinși împreună și în luna februarie.

În afară de Bojinov, Nikoleta a avut o relație și cu Berbatov, iar despre ea s-a scris că ar fi fost motivul despărțirii dintre Grigor Dimitrov și Maria Șarapova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leroiv72
leroiv72  •  27 Martie 2016, 13:40

adevaru'i ca e nenorocita rau....

zidane92
zidane92  •  27 Martie 2016, 11:11

Nenorocita asta le-a distrus cariera lui bojinov si berbatov, urmeaza ronaldo, carpe ordinare!

dl.axinte
dl.axinte  •  27 Martie 2016, 10:30

...femeia din viata lui cristiano se numeste badr hari....pitipoanca asta-i doar un paravan ca sa nu-l citeasca lumea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează