INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CENTENAR AUSTRIA VIENA

GALERIE FOTO VIDEO Austria Viena - Prietenii lui Figo 7-4. Vezi imagini de colecţie

Austria Viena - Prietenii lui Figo +7   FOTO
Austria Viena - Prietenii lui Figo

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 13:40

Austria Viena s-a impus cu scorul de 7-4 în faţa echipei formate din prietenii lui Figo. Această partidă amicală a marcat 100 de ani de la înfiinţarea FK Austria Viena. Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au evoluat alături de Luis Figo.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Austria Viena s-a impus cu scorul de 7-4 în faţa selecţionatei formate din vedete şi antrenată de Queiroz.

La sărbătorirea a 100 de ani de la înfiinţarea clubului, Austria Viena i-a trimis pe teren în meciul amical disputat împotriva unor foşti mari fotbalişti ca Figo, Ronaldo, Hagi şi Popescu, mulţi jucători din actualul lot.

Pe parcursul întîlnirii, la gazde au intrat şi foste glorii ale clubului din Viena: Herbert Prohaska şi Toni Polster, iar fanii i-au primit cu entuziasm.

În echipa prietenilor lui Figo, antrenorul Queiroz a mizat între buturi pe Eduardo, lăsîndu-i pe bancă pe Vitor Baia şi Taffarel. Tot pe banca de rezerve a rămas şi Ronaldo "Fenomeno", care a ridicat spectatorii în picioare în momentul în care a ieşit la încălzire.

Herbert Prohaska, 55 de ani, a ucat 14 ani la Austria Viena (1972 + 1980, 1983+1989) şi a fost de 83 de ori selecţionat la naţională.

Dejan Stankovici a deschis scorul după 6 minute, cu un şut din marginea careului, dar avantajul prietenilor lui Figo a durat doar două minute, Margreiter egalînd cu o lovitură de cap ('9). În minutul 29, Queiroz i-a trimis pe teren pe Ronaldo, în locul lui Pauleta. Il Fenomeno a pus în pericol buturile adverse la doar cîteva momente după ce a intrat pe teren. În minutul 22, Barazite a dus scorul la 2-1, pentru ca în minutul 38, Jun a făcut 3-1, scorul întregistrat la pauză.

În repriza a doua, Tadic a marcat pentru 4-1, Linz a făcut 5-1, iar Junuzovic a dus scorul la 6-1.

Cu un astfel de scor pe tabelă, Figo şi Pauleta au reintart pe teren şi s-a simţit. Fostul fotbalist al Barcelonei şi al Realului a marcat de două ori, Dimas şi-a trecut şi el numele pe tabelă, iar Polster a mai înscris o dată pentru Austria Viena, 7-4.

UPDATE Acestea sînt cele două echipe aliniate în meciul vedetă din Viena. Echipa vedetelor mondiale este antrenată de portughezul Carlos Queiroz, iar Hagi e titular! Meciul e în direct la TVR 2 şi TVR HD.

AUSTRIA VIENA P. Grunwald, Dilaver, Rogulj, Margreitter, Leovac, Stankovici, Hlinka, A. Grunwald, Liendl, Barazite, Jun

SELECŢIONATA FIGO Eduardo, Cafu, Popescu, Huelgera, Serginho, Vieira, Stankovici, Figo, De Boer, Solari, Pauleta

------------------------------

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu joacă în această seară, de la ora 21:25, într-un meci amical ce marchează 100 de ani de la înfiinţarea FK Austria Viena.

Printre vedetele care iau parte la acest eveniment se numără portughezii Luis Figo, Ricardo, Pauleta, brazilienii Ronaldo, Taffarel, Serginho.

Echipa vedetelor mondiale este antrenată de portughezul Carlos Queiroz şi îi va avea în componenţă pe: Luis Figo, Dejan Stanković, Yaya Touré, Ronaldo, Vitor Baia, Serginho, Pierre van Hooijdonk, Santiago Solari, Roque Júnior, Ricardo, Cafu, Giovane Élber, Vladimír Šmicer, Pedro Pauleta, Gheorghe Hagi, Luis Boa Morte, Olivier Dacourt, Dimas, Iván Helguera, Lucas Radebe, Gheorghe Popescu, De Boer, Patrick Vieira, Fernando Couto, Cláudio Taffarel.

Meciul va avea o durată normală de 90 de minute, cu pauză de 15 minute şi va fi comentat de Marian Olaianos şi Marius Mitran.

La centru se va afla elveţianul Massimo Busacca. Preţurile biletelor la această partidă variază între 15 şi 299 de euro.

Lotul echipei lui Figo
- Luis Figo
- Yaya Toure
- Vitor Baia
- Serginho
- Pierre van Hooijdonk
- Santiago Solari
- Roque Junior
- Ricardo
- Ronaldo
- Cafu
- Giovane Elber
- Vladimir Smicer
- Pauleta
- Gică Hagi
- Luis Boa Morte
- Olivier Dacourt
- Dimas
- Ivan Helguera
- Lucas Radebe
- Gică Popescu
- Ronald De Boer
- Patrick Vieira
- Fernando Couto
- Claudio Taffarel

»

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
negoro
negoro  •  18 Iunie 2011, 15:10

Daca nu l-au invitat si pe Camataru sa joace contra lui Polster, n-au avut nici un haz.... :)

madskills
madskills  •  18 Iunie 2011, 13:56

Pun pariu ca 90% din "fotbalistii" din Liga 1 nu nimereau spatiul portii cum a facut Toni Polster la ultima faza a meciului cand a si marcat de altfel.

raul4steaua
raul4steaua  •  18 Iunie 2011, 12:23
Postat de cedry3k_18 pe 17 Iunie 2011, 23:44

Ar trebuie sa se joace over60 ceva gen alex ferguson sa vezi acolo show:))

Ce naiba ma vrei sa moara pe teren aia? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează