INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

GALERIE FOTO Hibernian a câștigat Cupa Scoției după o pauză de 114 ani! Scene reprobabile la finalul partidei

FOTO: Reuters +18   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 21:43

Hibernian a reușit să câștige Cupa Scoției în fața celor de la Glasgow Rangers, scor 3-2. Acest succes vine după o pauză de 114 ani.

Kenny Miller (27 de ani) și Andrew Halliday (64) au înscris pentru Rangers, în timp ce Stokes (3, 80) și David Grey (90+2) au marcat pentru învingători.

La finalul meciului, fanii formației au invadat Hampden Park, în ciuda încercărilor forțelor de ordine de a-i opri. Abia după intervenția agenților călare s-a reușit îndepărtarea acestora de pe gazon.

Glasgow Rangers s-a arătat dezamăgită de comportamentul fanilor lui Hibernian, pe care i-a acuzat că ar fi agresat jucătorii pe teren. Tocmai din acest motiv echipa nu a venit la festivitatea de premiere pentru a primi medaliile pentru locul 2.

"Suntem șocați de comportamentul rușinos al fanilor lui Hibs. Jucătorii și staff-ul au fost atacați de acești suporteri și pentru că s-au temut pentru siguranța lor, nu au revenit pe stadion pentru festivitatea de premiere.

Trebuie demarată o anchetă pentru a afla unde s-a greșit. Nu mai trebuie să existe astfel de scene violente. Îi felicităm pe fanii lui Rangers pentru că au fost reținuți, deși au fost provocați", se arată în comunicatul lui Rangers.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează