INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

GALERIE FOTO Manchester United și-a lansat noul echipament! Povestea tricourilor pe care le vor purta Rooney, Ibrahimovici et. Comp

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 11:44

Manchester United și-a lansat tricourile pentru meciurile de pe terenul propriu pentru sezonul 2016/17, inspirându-se din primii ani de activitate ai clubului, atunci când echipa se numea Newton Heath LYR Football Club.

În al doilea an al parteneriatului cu Manchester United, Adidas s-a inspirat din istoria celebră a clubului, cu un design împărţit în două nuanţe de roșu care amintesc de culorile iniţiale ale echipamentului Newton Heath din 1878.

Stema oficială a orașului Manchester a stat la baza ideii din spatele graficii în formă de fagure, care uneşte cele două nuanţe de roșu imprimate pe tricou.

Aceasta a fost inspirată de albina muncitoare vizibilă pe sigla care a apărut la Revoluția Industrială, moment în care oraşul Manchester a jucat un rol semnificativ.

Tricoul pentru meciurile de pe propriul teren va fi lansat oficial în timpul turneului din China din 2016. Va fi purtat pentru prima oară atunci când Manchester United va ajunge la Beijing, pe 25 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  23 Iulie 2016, 12:19

senzationale tricouri... as purta si pe strada asa ceva. foarte tari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close