INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE GRAVE

GALERIE FOTO Meciul groazei în Germania: un fotbalist riscă să-și piardă un ochi după ce a fost snopit în bătaie. Atenție, imagini dure!

Sursa foto: Bild +4   FOTO
Sursa foto: Bild

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 15:22

Scene terifiante într-un cartier din Berlin, la finalul meciului disputat duminică între Berliner SC și Sparta Lichtenberg (2-2), în liga a 6-a.

Steven Dei-Kwarten, atacantul de 28 de ani al oaspeților, a fost bătut de zeci de suporteri ai gazdelor și s-a ales cu fractură de maxilar, de piramidă nazală și de orbită, din cauza căreia riscă să-și piardă ochiul drept.

Fotbalistul le-a răspuns suporterilor gazdă după ce tot meciul fusese victima scandărilor rasiste din tribune, informează Gazzetta dello Sport. A fost gestul care a provocat haosul.

Treizeci de fani au invadat terenul și au sărit să-l bată pe fotbalist. S-a format un meleu uriaș, în care s-au implicat și restul coechipierilor lui Steven. "Unul dintre agresori a avut un cuțit, dar noroc că băieții au reușit să-l blocheze", a povestit antrenorul oaspeților, Dragan Kostic.

În cele cîteva minute cît a durat pînă cînd 5 mașini de poliție au ajuns la fața locului, Steven Dei-Kwarten a fost înconjurat și bătut crunt, alegîndu-se cu multiple fracturi din cauza cărora medicii spun că riscă să-și piardă un ochi. Au fost reținute mai multe persoane, dintre care trei sînt acuzate de infracțiuni grave.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
adriann_
adriann_  •  21 Aprilie 2015, 19:57
Postat de blochin pe 21 Aprilie 2015, 18:01

Merg des in liga a 3-a la o echipa cu 2 jucatori de culoare, de la glume sau injuraturi la dat in cap e cale lunga

Probabil mergi doar la meciurile de acasa si e vorba de o echipa dintr-un oras cat de cat. Ia intreaba-i pe jucatori cum e cu deplasarile pe la echipele mai de la tara si vezi ce povestesc.

spivak
spivak  •  21 Aprilie 2015, 19:30

Cred că ar trebui ca Victor Ponta să-i comunice Angelei Merkel îngrijorarea guvernului României în legătură cu situaţia drepturilor omului în Germania.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  21 Aprilie 2015, 19:06

ar trebui ca de cei care au agresat si batut pe fotbalist ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează