INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

GALERIE FOTO O imagine memorabilă. Ziua când golgeterii se întâlnesc: Harry Kane, alături de Jimmy Greaves, într-un selfie tulburător

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 15:42

Harry Kane, la 24 de ani, nu e doar golgeterul zilei la Tottenham, a fost cel mai prolific jucător din Premier League în ultimele două sezoane.

Și ținta acestui atacant complet, cel mai în formă vîrf al lumii, e recordul de goluri al lui Jimmy Greaves: 266 de reușite în tricoul lui Spurs.

Clubul londonez i-a făcut o frumoasă surpriză. O întâlnire cu Greaves, inimitabilul Greavsie ținut azi, la 77 de ani, într-un scaun cu rotile și puternic afectat de un grav accident vascular cerebral suferit în mai 2015.

"A fost o mare onoare să-l întâlnesc pe Jimmy. E o adevărată legendă, știe câteva secrete despre cum să dai goluri", a declarat Kane. "Performanțele sale la Tottenham și la echipa națională sunt recorduri care mă motivează, la care aspir".

Greaves vs Kane
604 - Meciuri în carieră - 241
422 - Goluri în carieră - 126
266 - Goluri la Tottenham - 110

44 de goluri 
a marcat Jimmy Greaves la "naționala" Angliei (57 de selecții); Kane are 12 goluri în 23 de meciuri

381 de partide 
a jucat Greaves la Tottenham în 9 ani; Kane a purtat de 176 de ori tricoul alb al lui Spurs în 6 ani

Real a aflat prețul: 200 de milioane

Înaintea meciului Real - Tottenham (1-1), în Champions, președintele clubului madrilen s-a interesat care este prețul lui Harry Kane. I s-a răspuns: 200 de milioane de euro. Florentino Pérez, care i-a luat în trecut pe Modrici și Bale, vrea să includă unul sau doi jucători în tranzacție. Oferta lui: Bale și Borja Mayoral, pe lângă o sumă ce ar putea depăși 100 de milioane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează