INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

GALERIE FOTO Peluză pentru Totti! Cum l-au primit fanii pe legendarul fotbalist la ultimul meci pentru Roma + Mesajul lui Chivu

Foto: Reuters +23   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 19:34

Francesco Totti a fost rezervă la ultimul meci din carieră, AS Roma - Genoa 3-2, și a intrat pe teren în minutul 54 în locul lui Salah. Atacantul de 40 de ani și-a încheiat cariera și a lăsat în urmă cifre și statistici impresionante.

La începutul meciului, fanii din Curva Sud au realizat o coregrafie specială dedicată acestui moment. Mesajul a fost: "Totti e la Roma". 

Legendarul căpitan a mers în fața galeriei și le-a mulțumit fanilor pentru surpriza oferită.

Cristi Chivu a avut și el un mesaj special pentru fostul coleg: "Unic, Generos, Magic. Bucură-te de ceea ce urmează, Capitano!"

victorie extrem de importantă pentru roma

Meciul de astăzi a fost cu atât mai important pentru că victoria i-a dus pe romani pe locul 2 în Serie A și automat le-a asigurat prezența în grupele Ligii Campionilor. AS Roma era în luptă directă pentru poziția secundă cu Napoli, care și ea a câștigat cu 4-2 pe terenul Sampdoriei, însă aștepta rezultatul trupei lui Spalletti.

Vezi VIDEO cu golurile partidei AS Roma - Genoa

785 de meciuri
a jucat Totti în întreaga carieră pentru Roma și a înscris 307 goluri

9 goluri a marcat
pentru naționala Italiei în 58 de meciuri

7 trofee a cucerit: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial şi un European Under 21.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează