INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

GALERIE FOTO Premiu pentru jucătorii Barcelonei după victoria cu Chelsea » Un supermodel Victoria's Secret i-a vizitat pe catalani

FOTO: Instagram +11   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 16:42

După ce s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, Barcelona a primit o vizită surpriză.

Catalanii au primit vizita modelului Barbara Palvin, 24 de ani. Născută în Ungaria, Barbara este model Victoria's Secret și este o fană declarată a catalanilor. Aceasta s-a întâlnit cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, și a primit un tricou personalizat.

barbara

Vezi în galeria foto AICI imaginile pe care Barbara le postează pe Instagram, la care fanii îi dau mii de like-uri. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
169060557063831
Stefan Anghel  •  15 Martie 2018, 20:08

MULTUMIM TOLO,MULTUMIM NEA OVI CA NE MAI DEZMORTITI MAINILE CU ASA ARTICOLE DE MARE VALOARE.PA CAND UN PICTORIAL NUD CU AURINA ???

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Martie 2018, 17:52

Ei ce să-ți povestesc!!!!! Ia vizitat modelul Victoria Secret , de parcă i-9ar fi vizitat regele Spaniei... sau primul ministru!!! ***.... ***. Eh , ***... atunci da , sa meritat vizita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează