INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRECERE

GALERIE FOTO Primele imagini de la petrecerea-monstru dată de Adriano de ziua lui » 400 de invitați! Câți bani a "spart"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 09:26

Deși a ieșit de un an din circuitul fotbalistic, brazilianul Adriano trăiește în continuare pe picior mare.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani, pe 17 februarie, "Împăratul", cum l-au poreclit suporterii, a dat o petrecere-monstru, care a avut loc la vila atacantului din cartierul Tijuca în Rio de Janeiro. 

Fostul coechipier al lui Mutu la Parma și-a invitat 400 dintre prieteni  la un restaurant cu piscină, care au băut și mâncat cât au vrut, pe banii lui Adriano. Nota de plată s-a ridicat la 91.000 de euro și a fost plătită integral de fostul fotbalist al lui Inter. 

 

 

Valeu irmão por estar aqui comigo @amaralzinho5

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Adriano a jucat de-a lungul carierei la Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense și Miami United.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ionnis
ionnis  •  22 Februarie 2017, 11:23

pe Mutu nu l-a invitat ?

cneius
cneius  •  22 Februarie 2017, 10:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close