INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

GALERIE FOTO S-a umplut de tatuaje! » Messi a luat-o pe urmele lui Neymar și Alves

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 14:44

Leo Messi are o pasiune pe care și-a descoperit-o în 2011, cînd și-a și făcut primul tatuaj: chipul mamei sale pe omoplatul stîng.

A continuat apoi cu mîinile fiului său și numele Thiago pe gamba stîngă, tatuaj pe care l-a încadrat mai apoi într-o inimă, înconjurată de aripi de înger.

A urmat pe același picior stîng o sabie și o minge de fotbal. Messi nu s-a oprit aici. Și-a "desenat" tot brațul drept.  

Vezi imagini în galeria foto!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ataraxia
ataraxia  •  21 Aprilie 2015, 11:09

de prost gust. un ***, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  21 Aprilie 2015, 11:01

Nu stiu de ce astia ce se tatueaza se cred mai frumosi asa, te desenezi pe corp sa demonstrezi ce? ca esti dur? eu zic ca demonstrezi ca *** nu dur. Mai vezi unii cu sfinti desenati pe ei, si ei se drogheaza, fumeaza, injura, inseala, dar ei se cred credinciosi si sfinti :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391531817838071
Claudiu Viorel  •  20 Aprilie 2015, 23:27

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează