INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

GALERIE FOTO Transferul lui Higuain la Juventus i-a înfuriat pe suporterii napolitani » Cele mai violente reacții + 6 trădători celebri din fotbal

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 12:40

Gonzalo Higuain a efectuat vizita medicală la Juventus, iar transferul este pe cale să fie finalizat, spre furia fanilor lui Napoli.

Ca răspuns la decizia atacantului de 28 de ani, care a evoluat în ultimele trei sezoane în tricoul napolitanilor, suporterii au rupt, ars sau aruncat în toaletă tricouri cu numele argentinianului, iar unii dintre ei au prins afișe cu Higuain de o mașină de gunoi din oraș.

Galeria foto prezintă imaginile cele mai reprezentative pentru supărarea susținătorilor lui Napoli, dar iată și cele mai cunoscute cazuri în care fotbaliștii s-au transferat o echipă rivală, provocând revolta fanilor.

Figo (Barcelona ⇒ Real Madrid)

Deși era printre cei mai iubiți jucători de la Barcelona la acel moment, Luis Figo a ales în 2000 un transfer la rivala Real Madrid, care a plătit o sumă record de 60 de milioane de euro pentru atacantul portughez.

În 2002, în meciul jucat pe Camp Nou în tricoul Realului, Figo a fost atacat de fanii catalani cu un cap de porc, în timp ce executa un corner.

Robin Van Persie (Arsenal ⇒ Manchester United)

În 2012, după opt sezoane petrecute la Arsenal, olandezul a avut o întrevedere cu Arsene Wenger pentru a discuta detaliile unei noi înțelegeri.

Lucrurile nu au mers însă așa cum a plănuit Van Persie, așa că atacantul a dat curs ofertei celor de la Manchester United, transfer pentru care "tunarii" au primit 30 de milioane de euro. 

Fernando Torres (Liverpool ⇒ Chelsea)

Torres a ajuns de la Atletico Madrid la Liverpool în 2007, iar transferul la Liverpool a fost o lovitură pentru suporterii "cormoranilor". Spaniolul a semnat cu rivala Chelsea în ultima zi a perioadei de mercato, în ianuarie 2011, pentru aproximativ 60 de milioane de euro.

Mario Gotze (Borussia Dortmund ⇒ Bayern Munchen)

Mijlocașul crescut de academia Borussiei a devenit unul dintre cei mai detestați oameni din Dortmund după ce a părăsit echipa pentru un transfer la Bayern, în 2013.

Deși cucerise două titluri consecutive cu Borussia, Gotze a ales să meargă la bavarezi, care au activat clauza de 37 de milioane de euro din contractul acestuia și au făcut publică mutarea în noaptea dinaintea semifinalei Champions League pe care galben-negrii au jucat-o împotriva Realului.

Ashley Cole (Arsenal ⇒ Chelsea)

Ashley Cole a devenit unul dintre cei mai buni fundași pe vremea când juca la Arsenal și era unul dintre tinerii adorați de suporterii tunarilor.

Totul până când Cole a început negocierile pentru un nou contract, iar "tunarii" i-au oferit un salariu de "doar" 55.000 de lire pe lună. În afacere a intervenit Chelsea, care a pus pe masă o înțelegere de 90.000 de lire pe lună și l-a transferat pe Ashley Cole pentru șapte milioane și jumătate de euro.

Sol Campbell (Tottenham ⇒ Arsenal)

Sol Campbell a fost crescut la Spurs și a devenit primul căpitan de culoare care a ridicat un trofeu la Tottenham, în 1999, când echipa a câștigat Cupa Ligii.

Când contractul fundașului a ajuns la final, Sol Campbell le-a transmis celor de la Tottenham că își dorește să evolueze în Champions League, iar în 2001 a ajuns la Arsenal, marea rivală a lui Tottenham.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  24 Iulie 2016, 16:22

Ați uitat de marele Marica

lukasoil17
lukasoil17  •  24 Iulie 2016, 16:22

fernando torres nu a tradat pe nimeni....a fost unul dintre cei mai slabi jucatori scumpi, care au evoluat in premier ligue...suporteti lui liverpoole au facut chef mare cand a plecat la celski!

iosif_vs
iosif_vs  •  24 Iulie 2016, 16:12
Postat de doru5 pe 24 Iulie 2016, 15:53

L-au uitat pe mult mai celebrul Plesan care si-a tradat toate cele 5 echipe cu care a tinut de mic copil... :)

Plesan e numai unul, Goetze e mic copil fata de el

Vezi toate comentariile (5)
Comentează