INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO » Un fost Balon de Aur a trecut la călărie! "Am avut impresia că zbor! Totuși, am patru copii, nu vrea să mă rănesc!"

Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 11:50

Michael Owen, 37 de ani, pasionat de cai, a încheiat pe locul 2 cursa caritabilă de la Ascot: ”Această experiență mi-a plăcut suficient de mult încât să spun că o voi repeta”, a declarat fostul atacant al lui Liverpool, Real și Man. United.

O carieră de aur, Michael Owen! Cu trei cluburi mari, Liverpool, Real Madrid, Man. United, și un Ballon d'Or în 2001. S-a retras în 2013 și, la 37 de ani, plonjează spre alte provocări, poate mai riscante.

Pasionat de cai, "wonder boy" s-a urcat în șa și a concurat în cursa caritabilă The Prince Countryside Fund, la Ascot. E bun și la călărie. A încheiat pe locul secund.

"Nu să mă opresc, râd ca un nebun, iubesc aceste momente. Experiența mi-a plăcut atât de mult încât spun că o voi repeta", a declarat Owen, care a slăbit 9 kilograme pentru a fi în formă. Michael realizează pericolul la care se expune și completează: "Totuși, am patru copii, nu vrea să mă rănesc!".

La sfârșit, a fost premiat de prințul Charles și de soția acestuia, Camilla, ducesa de Cornwall.

40 de goluri a marcat Michael Owen pentru "naționala" Angliei (89 de selecții)

9 trofee a cucerit Owen cu Liverpool (1996-2004) și Man. United (2009-2012)

"A fost mult mai bine decât speram, am avut impresia că zbor. Niciodată nu am mai călărit atât de repede" Michael Owen, fost atacant englez

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează