INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

GALERIE FOTO & VIDEO Back in business » Luis Suarez, la primul antrenament cu FC Barcelona: "Să joc aici e visul pe care l-am avut dintotdeauna"

foto: Reuters +8   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 15:36

Luis Suarez a primit ieri, din partea TAS, acceptul de a se antrena în cadru organizat, iar astăzi a efectuat prima şedinţă de pregătire alături de colegii de la Barça.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a menţinut suspendarea dictată de FIFA în cazul Suarez, 4 luni interzis în partidele oficiale la echipa de club şi 9 meciuri fără drept de joc la naţională, dar i-a permis fotbalistului să se antreneze alături de colegii de la Barcelona şi să joace în partide amicale.

Luni, clubul catalan îl va prezenta oficial pe atacantul de 27 de ani, lucru pe care nu l-a putut face pînă acum din cauza faptului că Suarez nu avea voie să ia parte la nici o activitate legată de fotbal şi nici chiar să se apropie de stadion!

Luis Suarez a făcut primele declaraţii din postura de fotbalist al catalanilor, pentru Barça TV şi fcbarcelona.es.

"Mă gîndesc la viitor, să joc pentru FC Barcelona e visul pe care l-am avut dintotdeauna. Sînt foarte fericit pentru că mă simt din nou fotbalist şi pot fi alături de colegi. Eram foarte nerăbdător să încep antrenamentele alături de ei. 
Plătesc pentru o greşeală pe care am făcut-o, i-am cerut deja scuze public lui Chiellini şi tuturor, acum vreau să dau uitării acest episod.

Abia aştept să reîncep să joc, să iau contact cu fanii şi să simt din nou ce înseamnă să joci pe un stadion cum e Camp Nou.

Sînt recunoscător tuturor celor de la Barcelona, pentru tot ceea ce au făcut pentru mine în ultimele săptămîni. M-au tratat foarte bine şi le mulţumesc că mi-au dat şansa să joc aici"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
stefanal
stefanal  •  15 August 2014, 17:14

Bine ca nu a visat-o pe Stoaia...cand avea dinti de lapte.

andrei.33
andrei.33  •  15 August 2014, 16:24

Asta a fost de mic fan barcelona, exact ca Plesan.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 August 2014, 16:03
Postat de dinamo4eva pe 15 August 2014, 15:28

sunt fan Suarez dar cum ar fi (stiu am spus asta si dupa ce l-a muscat pe Ivanovic) sa mai muste o data dupa toate cele intamplate ? :)

Suarez e inteles gresit. Putina lume stie ca el face reclama la "Corega"!:))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează