INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - WATFORD 4-2

GALERIE FOTO + VIDEO Doar Conte putea face asta! Cum a sărbătorit italianul victoria dramatică a lui Chelsea cu Watford

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 17:43

Meciul dramatic Chelsea - Watford, încheiat cu victoria londonezilor, scor 4-2, a fost trăit la maximum de Antonio Conte, antrenorul italian al campioanei Angliei. 

Imediat după golul 3 al echipei sale, cel prin care londonezii au preluat conducerea, Antonio Conte a avut o explozie de bucurie, năpustindu-se spre propria galerie și aruncându-se în brațele mulțimii extaziate a suporterilor lui Chelsea. 


*foto: Reuters

Nu este însă prima astfel de reacție a lui Conte, care e cunoscut în Anglia pentru modalitățile exuberante în care celebrează reușitele formațiilor sale. 

Victorie cu emoții

Chelsea a avut parte de un meci extrem de dificil. După ce au deschis scorul, prin eurogolul lui Pedro, londonezii s-au văzut egalați fix înainte de pauză, grație lui Doucoure. 

Watford a înscris din nou pe Stamford Bridge în minutul 49, preluând conducerea după reușita lui Pereyra.

Chelsea a reușit însă să întoarcă soarta partidei în ultimele 20 de minute. Mai întâi a egalat, prin Batshuayi, apoi a preluat conducerea, grație golului lui Azpilicueta.

Batshuayi a făcut "dubla" în prelungiri, stabilind astfel scorul final, 4-2.

VIDEO cu golurile partidei

  • Chelsea e pe locul 4 în Anglia, cu 16 puncte, în timp ce Watford e pe 5, cu 15 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează