INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO + VIDEO Manchester United s-a dezlănțuit pe terenul lui Swansea, 4-0 » "Diavolii" au marcat trei goluri în patru minute

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 16:20

Manchester United a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri în noul sezon de Premier League, echipa lui Mourinho impunându-se pe terenul lui Swansea, scor 4-0. 

United a dominat autoritar prima repriză, însă a reușit să marcheze abia în minutul 45: Pogba a reluat în bara transversală o minge venită din corner, mingea a ricoșat la Eric Bailly, fundașul ivorian îndeplinind o simplă formalitate.

Avantajul lui United a fost majorat de Lukaku în minutul 80. Lansat ideal de Mhitarian, belgianul a finalizat impecabil și a închis practic meciul. 

Tăvălugul lui Manchester a continuat însă: Pogba a marcat elegant două minute mai târziu, după ce fusese lansat de același Mhitarian.

Nou-intratul Martial și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 84, marcând fără emoții după pasa perfectă a lui Pogba, venită după un contraatac devastator.

VIDEO cu golurile "diavolilor"

Succesul obținut de United cu Swansea seamănă izbitor cu victoria reușită în prima etapă cu West Ham, tot 4-0: la fel ca și acum, Manchester a condus cu 1-0 la pauză, dezlănțuindu-se ulterior în repriza secundă. 

Echipa de start a lui Manchester: de Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Pogba, Matici - Mata ('75. Fellaini), Mhitarian, Rashford ('75. Martial) - Lukaku

Pentru United urmează duelul de acasă cu campioana din 2016 Leicester, confruntare ce va avea loc sâmbăta viitoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează