INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Galliani: "Gattuso nu vrea să plece, nu va negocia cu Manchester City"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2009 00:00

Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, vineri, că internaţionalul italian Gennaro Gattuso, care a lăsat să se înţeleagă că ar putea părăsi gruparea rossoneră după 10 sezoane, va rămâne în continuare la formaţia pregătită de Leonardo, informează AFP.

"Nu cred că Rino vrea să plece de aici. Am vorbit cu el şi mi-a spus că nu se pune problema să negocieze cu Manchester City. Mai mult, am discutat şi cu Ancelotti, care mi-a confirmat că nu îl are în vizor. Mai întâi, Rino trebuie să se recupereze complet după accidentare, iar apoi are două variante: să îşi prelungească contractul sau să îşi caute o altă echipă. În cel de-al doilea caz, trebuie să ştim exact cum stau lucrurile, cel târziu până la începutul lunii ianuarie. În orice caz, un lucru e sigur: Milan nu este un hotel, unde plăteşti camera şi pleci pur si simplu", a spus oficialul milanez.

Publicaţiile sportive din Italia scriu despre o posibilă despărţire a lui Gattuso de AC Milan, după ce mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a făcut în urmă cu câteva zile o afirmaţie prin care a dat de înţeles că ar putea pleca de la gruparea lombardă. "Nu accept ideea de a nu fi un jucător indispensabil echipei. Încă mă simt puternic şi nu vreau să ajung în situaţia de a privi meciurile de pe banca de rezerve", a afirmat Gattuso, vicecăpitanul lui AC Milan, formaţie pentru care evoluează din 1999.

În actuala stagiune, mijlocaşul italian nu a bifat decât 7 prezenţe în toate competiţiile, având probleme medicale la genunchiul la care a fost operat în urmă cu un an.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ronaldo666
ronaldo666  •  05 Decembrie 2009, 17:06

poi bordeaux il vinde inapoi la anu pe gurcuff pe o caruta de bani dak is baieti destepti;)

alamaremah
alamaremah  •  05 Decembrie 2009, 12:17

beck's revine la milan din ianuarie

alamaremah
alamaremah  •  05 Decembrie 2009, 12:17
Postat de pe 05 Decembrie 2009, 10:51

Are 2 mai tineri pe postul lui: Flamini si Abate Milan era mare echipa daca ii tinea pe Senderos, Beckham, Kaka si Gourcuff.

ai dreptate ! senderos a fost doar imprumutat de la arsenal iar cea mai mare gafa a fost cu gourcuff,l-au dat si pe putini bani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează