INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Galliani: "Începem oficial tratativele cu Barcelona pentru Ibrahimovici"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2010 00:00

Zlatan Ibrahimovici se tot îndepărtează pe zi ce trece de FC Barcelona.

Nebăgat deloc în seamă de Pep Guardiola la returul Supercupei Spaniei cu FC Sevilla (4-0), cînd nici măcar n-a fost trimis la încălzire, atacantul suedez pare să conştientizeze că nu se mai contează pe el şi ar putea accepta să plece. Cum Manchester City e o destinaţie neagreată, viitorul său ar fi la AC Milan. Vicepreşedintele "rossonero", Adriano Galliani, chiar a recunoscut că va începe tratativele cu catalanii pentru Ibrahimovici. "Miercuri discutăm oficial pe acest subiect", a precizat oficialul milanez, ocazie oferită de Trofeul "Joan Gamper", chiar dintre FC Barcelona şi Milan.

O mare problemă de reglat va fi salariul jucătorului, de 12 milioane de euro anual. Tocmai acest lucru l-a făcut pe impresarul Mino Raiola să spună că "Zlatan nu poate să plece de la Barcelona".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează