INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Galliani: "Kaka va pleca de la Milan numai din raţiuni economice"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a afirmat într-un interviu că formaţia italiană este dispusă să-l vândă pe Kaka doar pentru că va obţine o sumă mare, relatează Reuters.

Galliani a fost în Spania pentru a se întâlni cu preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, care vrea să-l achiziţioneze pe Kaka. "Plecarea lui Kaka s-ar face numai din raţiuni economice. Trebuie să ne confruntăm cu o astfel de situaţie şi să luăm o decizie. Milan nu-şi poate permite să piardă 70 de milioane de euro pe an", a spus Galliani, care a precizat că Alexandre Pato şi Andrea Pirlo nu sunt de vânzare.

Presa engleză scrie că noul antrenor al lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, l-a sunat pe jucătorul brazilian şi i-a spus să refuze oferta de la Real Madrid şi să vină la formaţia patronată de Roman Abramovici. Formaţia londoneză este dispusă să-i ofere o sumă de transfer mai mare şi un salariu mai bun mijlocaşului brazilian.

Gruparea engleză a remis miercuri seară şi un comunicat referitor la situaţia lui Kaka. "Nu am făcut niciodată o ofertă lui AC Milan pentru Kaka, aşa că orice informaţie legată de acest subiect este falsă", se arată în comunicat.

O altă echipă din Premier League, Manchester City, a vrut să-l cumpere pe Kaka la începutul acestui an, pentru suma de 100 de milioane de euro, dar jucătorul a rămas în Italia. 

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  04 Iunie 2009, 23:26

nu sti uexact care e strategia astora de la milan dar sunt sigur ca la anu luam scudetto. totdeauna s-a intamplat asa....cand parea mai slaba se mobiliza mai bine echipa. vbeste optimismul din mine. Sper la macar un trofeu sezonul viitor...normal anu asta tbuia sa prinda o finala....2003-2005-2007-2009 prin gura.....o fi 2010??! sa speram.

cristi1902
cristi1902  •  04 Iunie 2009, 21:29

mariusm, real l-a luat deja pe kaka si au fost si semnate acte. ziare din spania au aratat pagina de web a lui milan in care deja nu mai apare kaka, iar galiani a zis cai pare rau pentru suporteri, dar asa e viata. Mai mult a precizat ca, desi oferta lui City a fost mult mai mare, jucatorul n-a vrut sa plece de la milan decat la real. - astea-s declaratiile lui galliani

mariusm
mariusm  •  04 Iunie 2009, 16:19
Postat de pe 04 Iunie 2009, 14:22

si tu Kaka? inca unul dintre acei jucatori care ieri jura ca nu pleaca si azi afli ca s-a transferat.

prietene nu s-a semnat nimik si uiita-te si tu ca Kaka a zis ca voi ramane la Milan atata timp cat voi fi dorit. Cand Berlusconi si Galiani zic ca nu-si permit sa piarda nus cate milioane si ca in afara de Pirlo si Pato restul sunt de vanzare , cam oricine intelege ca practic nu esti dorit. Kaka este unul dintre rarii fotbalisti care au talent creier si bun simt.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close