INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gareth Bale e din nou indisponibil! Real a anunțat cât timp stă pe bară » Număr record de accidentări pentru galez în cei 4 ani de când e la Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 25 aprilie 2017 14:17

Gareth Bale s-a accidentat în partida cu Barcelona de duminică şi a ajuns la 17 accidentări în tricoul celor de la Real Madrid.

Galezul a părăsit terenul după doar 38 de minute jucate în El Clasico din cauza unei accidentări suferite la gamba piciorului.

Real Madrid a anunțat că Bale va lipsi 3 săptămâni din cauza accidentării și va rata dubla din Liga Campionilor cu Atletico Madrid și meciurile cu Deportivo, Valencia și Granada.

Zinedine Zidane a fost întrebat la finalul partidei dacă regretă faptul că l-a introdus din primul minut pe superstarul său, deşi Bale tocmai a revenit după o altă perioadă de indisponibilitate.

"El a spus că se simte pregătit şi vrea să joace, crezând că este pregătit. Nu regret că l-am introdus pe teren. Sunt dezamăgit pentru el, deoarece ştiu că vrea să joace şi ceva ce nu putem controla îl împiedică. Vom afla în următoarele zile diagnosticul exact şi sperăm să nu lipsească prea mult", a spus Zidane.

Bale speră să revină rapid pe teren, într-un sezon în care a jucat doar 26 de partide şi doar în 10 dintre ele a fost integralist.

Real Madrid mai are şase partide de disputat în LaLiga şi Bale ar putea să lipsească de pe teren în toate jocurile programate.

Jucătorul de 27 de ani a suferit nu mai puţin de 17 accidentări în perioada petrecută la Madrid. Opt dintre probleme fiind la gambe, dar şi alte probleme la tendon, genunchi sau inghinali.

Bale a adunat 4.200 de minute în sezonul 2014/2015 la Real Madrid, în timp ce în sezonul trecut a adunat jumătate din acest total. În actualul sezon nu a ajuns la 2.000 de minute.

Una dintre cauzele accidentărilor dese ale atacantului de pe "Santiago Bernabeu" ar putea să fi lipsa de pregătire din vară, când era accidentat. 

sursa: mirror.co.uk

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează