INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLTON WANDERERS

Gary Megson şi-a prelungit contractul cu Bolton

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2009 00:00

Preşedintele formaţiei Bolton Wanderers, Phil Gartside, a anunţat că tehnicianul Gary Megson şi-a prelungit contractul cu echipa engleză, după ce presa a scris că tehnicianul riscă să fie înlocuit, informează Sky Sports.

"Gary şi cu mine ne înţelegem foarte bine şi ştiu că el este un antrenor foarte bun. Nu este nimic adevărat că vrem să-l înlocuim. Are o echipă bună la dispoziţie şi au muncit foarte mult în acest sezon. Au fost mai multe schimbări în ultimul an, cred că 22 de jucători au plecat şi în jur de zece au sosit la echipă. Trecem printr-o perioadă de tranziţie şi cred că acest lucru se simte", a explicat preşedintele lui Bolton, Phil Gartside.

Presa engleză a scris că Gary Megson poate să fie înlocuit din funcţie cu Owen Coyle, care în prezent este antrenorul lui Burnley.

Megson, în vârstă de 49 de ani, o pregăteşte pe Bolton din 2007.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează