INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gary Neville face o comparaţie inedită » Ce au în comun Mourinho și Mayweather

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 31 octombrie 2017 22:22

Gary Neville, fostul mare jucător de la Manchester United, l-a comparat pe Jose Mourinho cu Floyd Mayweather, după ce echipa portughezului s-a impus în duelul din acest weekend, contra lui Tottenham, scor 1-0.

Mourinho a fost criticat de fani în timpul meciului cu londonezii, în momentul în care a decis să îl schimbe pe Rashford cu Martial. Însă ultimul avea să aducă cele trei puncte "diavolilor", fapt care i-a permis portughezului să îşi ducă degetul în dreptul buzelor la finalul confruntării, în semn de linişte pentru suporteri.

Neville, în prezent expert la SkySports, l-a comparat pe "The Special One" cu boxeurul Floyd Mayweather, găsind asemănătoare calităţile celor doi: "Pochettino şi Klopp au reputaţia unui stil de joc ofensiv extraordinar, dar Mourinho este puţin precum Mayweather. Mayweather a fost numit plictisitor pentru că folosea apărarea ca armă şi îi lăsa pe adversari să obosească.

Klopp, în acel meci (n.r.: Liverpool-Manchester United 0-0), a simţit că nu poate forţa pentru că s-a gândit că Mourinho l-ar putea învinge prin clasa lui. Şi lui Tottenham i-a lipsit încrederea pentru a forţa şi le-a intrat ideea în minte că nu vor putea reuşi pe contraatac, iar Mourinho le va veni de hac. Merită mai mult respect Mourinho. Acel semn de la finalul partidei a însemnat «Liniştiţi-vă, o voi face în felul meu şi vom câştiga în felul meu.»", a declarat acesta, potrivit Mirror.

După 10 runde din actuala ediţie de Premier League, trupa lui Mourinho se află pe poziţia secundă, cu 23 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului Manchester City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează