INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Gascoigne, dus de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient și sîngerînd! "Nu am văzut niciodată un om atît de distrus de alcool!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 10:46

Paul Gascoigne, 48 de ani, a fost transportat de urgență la spital, în jurul orei 5 dimineața, după ce a fost găsit fără cunoștință într-un hotel de lux.

"Era vizibil beat și arăta îngrozitor cînd s-a cazat. Era într-o stare foarte proastă. Era deja băut și a încercat să mai ceară ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, în schimb, mîncare în cameră".

Mai tîrziu, cînd oamenii din staff-ul hotelului au mers să vadă în ce stare se află, l-au găsit tremurînd, în stare de inconștiență și plin de sînge, după ce s-a tăiat într-o sticlă, scrie The Sun. 

Martorii s-au declarat șocați de starea în care se afla fostul mare fotbalist: "Nu am văzut niciodată un om atît de distrus de alcool. E o imagine atît de tristă. Arată ca un om foarte bătrîn".

Gazza s-a retras în 2004 din fotbal.

În 1998 a fost internat pentru prima dată într-un centru de dezalcoolizare, după ce a "ras" 32 de shoturi de whisky. A fost diagnosticat cu alcoolism la vîrsta de 33 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  21 Decembrie 2015, 15:08

Mare pacat! O sa moara curand.

ill7ven
ill7ven  •  21 Decembrie 2015, 14:14

Pacat...

spion_kop
spion_kop  •  21 Decembrie 2015, 12:08

mai are de tras Tamas pina acolo, Gazza e cu sticlele, Tamas nu duce atit ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează