INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Gata distracția » St. Pauli nu mai permite momente de striptease în lojele stadionului ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2011 00:00

Conducerea clubului german FC Sankt Pauli a anunţat că nu va mai permite momente de striptease în lojele stadionului său, în timpul meciurilor din campionatul intern.

Un club de striptease din oraş, Susis Show bar, a închiriat o lojă de 35 de metri pătraţi la stadionul Millerntor din Hamburg, aceasta fiind amenajată cu oglinzi şi o bară pentru dansatoarele profesioniste.

"Am discutat cu ocupantul acestei loje şi i-am spus clar că nu vor mai putea fi organizate momente de striptease în timpul meciurilor. După meciuri, pot exista dansuri, însă în niciun caz femeile nu trebuie să le încheie dezbrăcate"
, a declarat preşedintele clubului, Stefan Orth, preluat de Mediafax.

Se pare că oficialii clubului german au luat această decizie, după ce suporterii echipei s-au declarat nemulţumiţi şi le-au cerut să ia măsuri.

În incinta stadionului Millerntor funcţionează, de asemenea, o creşă pentru copii, ceea ce constituie, potrivit clubului, o premieră în lume.

St. Pauli ocupă locul 15 în Bundesliga.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
butch_cassidy
butch_cassidy  •  20 Ianuarie 2011, 19:18

Auzi si la tzzaranoi ? Fac apel la parinti, presedentie, parlament..etc...barboianul ? Parca mai haios e un numar de striptease

Vezi toate comentariile (1)
Comentează