INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gerrard a șocat printr-un comentariu sexist pe Instagram, la o poză cu copiii săi: "E de c***t. Doar nu vrei ca fetele tale să crească crezând că există ca să fie la dispoziția bărbaților?!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 17:27

Fostul căpitan al lui Liverpool, Steven Gerrard,  a postat o imagine adorabilă pe Instagram cu copiii săi.

Problema a fost explicația foto, care i-a deranjat pe urmăritorii ex-internaționalului englez. "Se pare că are deja asigurate călcatul și spălatul hainelor când mai crește", a fost fraza care a însoțit poza cu fetele sale, Lilly-Ella, Lexie și Lourdes strânse în jurul mezinului Lio, născut acum o lună.

"Frumoasă poză, oribilă explicație. Suntem în 2017, ce mentalitate e asta? Sper că nu va crește gândind că e OK așa", "E trist pentru mine să citesc așa ceva. Nu cred că l-ai pus ca să faci un comentariu sexist la adresa fetelor tale, dar chiar și din greșeală e grav. Fetele pot fi partenerele lui de joacă, protectoarele lui. Gândește-te mai bine la ce le spui unor fetițe. E momentul să mă opresc din a te mai urmări pe Instagram. YNWA. Pace", "Ce rușine e explicația foto!", "Știm că e o glumă din partea ta, dar nu pot accepta ca fotbalistul meu preferat să spună asta. E de c***t. Doar nu vrei ca fetele tale să crească crezând că există ca să fie la dispoziția bărbaților?!", sunt câteva dintre comentariile care au sancționat cuvintele lui Gerrard.

 

Looks like his ironing and washing is sorted when he gets older ❤️

A post shared by Steven Gerrard (@stevengerrard) on

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10202925648180625
Eugen Qy  •  10 Iunie 2017, 20:40

Sunt convins ca niciunul dintre comentatorii aia englezi, -care de altfel, habar n-au de glume- nu isi iubeste mai mult copiii decat S.GERRARD. Niciun tata nu face comentarii SEXISTE despre proprii copii. Nu numai lipsa simtului ridicolului se manifesta la acestia ci si dovada clara ca au fost crescuti si EDUCATI intr-un spirit antiuman, caci rasul, gluma, ironia si autoironia fac parte din viata oricarui OM normal !!!!!!! Dar ce sa ma mai mir cand pentru remarca aia cu ciocolata cu lapte I.Nastase a fost catalogat rasist ! Pai i-as intreba eu , pe toti cei care l-au catalogat astfel pe marele tenisman, Daca stiu ei care este cea mai vanduta ciocolata si daca acestia STIU raspunsul corect, adica CIOCOLATA CU LAPTE, i-as intreba cum poate fi rasista o remarca extrem de binevoitoare ??? Faptul ca au ajuns sa gandeasca SABLONARD si antiuman, ii descalifica din postura de fiinte umane si ii trece in categoria imediat inferioara . Apoi se mai mira ca sunt astfel tratati de cei care totusi gandesc UMAN !!!

paiazze
paiazze  •  10 Iunie 2017, 18:58

Comentariile sunt o parte a explicatiei motivului pentru care Trump a iesit in State, Anglia voteaza Brexit, iar teroristii isi fac de cap prin Europa tot mai ***. PC dus la extrem. Nu poti posta o gluma fara sa fii catalogat sexist, rasist, misogin si mai stiu eu ce. Da, unii o iau pe aratura, dar nu cred ca e cazul aici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  10 Iunie 2017, 18:48

Nu mai poti glumi in ziua de azi ca imediat apar diverse comentarii !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează