INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Gerrard se întoarce la Liverpool! Legenda "cormoranilor" se va antrena sub comanda lui Klopp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 13:44

Steven Gerrard se va antrena cu Liverpool în perioada în care campionatul nord-american este în pauză competițională. Conform BT Sports, mijlocașul în vîrstă de 35 de ani spune că abia așteaptă să se antreneze sub comanda lui Klopp.

Deși Gerrard se va antrena alături de fostul său club, acesta nu va reveni la formația de pe Anfield, el fiind în continuare legat contractual de LA Galaxy. 

”Voi încerca să învăț lucruri noi de la domnul Klopp. De-abia aștept să văd cum e să lucrezi cu dînsul” a spus Gerrard într-o emisiune la postul englez.

Deși s-a vehiculat puternic o revenire a acestuia pe Anfield sub formă de împrumut, atît Jurgen Klopp cît și antrenorul lui LA Galaxy, Bruce Arena, au dezmințit zvonurile.

11 trofeea cîștigat Gerrard cît timp a evoluat pentru Liverpool

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  25 Noiembrie 2015, 19:01

E legat contractual... Suna de parca l-ar forta careva... Sezonul s-a terminat in State si omu merge la el acasa in Anglia; din articol se intelege ca n-ar vrea sa stea La Galaxy, ceea ce e foarte fals.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează