INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Gest emoționant al lui Dybala » Cui i-a dedicat "dubla" din victoria cu Udinese

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 17 octombrie 2016 10:46

Autor al unei duble în victoria "bianconerilor" împotriva lui Udinese, scor 2-1, Paulo Dybala a dedicat golurile colegului său, Leonardo Bonucci, care a suferit clipe grele din cauza bolii care l-a măcinat pe fiul său, Matteo.

"Am o relație aparte cu Bonucci, știm cu toții prin ce trece acum. I-am spus că dacă voi marca, îl voi îmbrățișa cu toată căldura. E un om de aur", a declarat Dybala, care imediat după reușită s-a îndreptat spre fundașul italian și l-a luat în brațe. Bonucci a intrat și el mai târziu în meci, înlocuindu-l în minutul 70 pe Benatia.

După o perioadă grea în care s-a concentrat mai mult asupra familiei sale, Bonucci a venit cu vești bune despre fiul său. "Matteo se simte mult mai bine acum, va fi prezent pe stadion, așa cum plănuisem și în cazul în care n-aș fi jucat. Soția mea m-a liniștit, Matteo va fi fericit cu siguranță", a declarat internaționalul italian înaintea, conform calciomercato.com.

Atât Dybala, cât și Bonucci sunt în planurile clubului pentru reînnoirea contractelor, deși înțelegerile lor cu Juventus expiră în 2020, a confirmat Giuseppe Marotta, managerul general al juventinilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează