INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

Gest impresionant » Om al străzii angajat în cadrul unui club de tradiție: "Mi-au redat speranța în omenire!"

Foto: Marca.com
Foto: Marca.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 15:53

Real Sociedad este în prim-planul unei povești cu totul impresionante, după ce clubul basc a decis să angajeze un om al străzii. 

Bărbatul cunoscut sub numele de Ruben a locuit în fața stadionului Anoeta alături de câinele său, Mundo, timp de 8 luni, supraviețuind în principal din mila localnicilor care îi aduceau ocazional haine și mâncare.

"Începusem să-mi pierd speranța în omenire. După atâtea lovituri, renunți să mai speri la ceva bun", mărturisește emoționat Ruben, conform Marca.

Șansa i-a surâs însă, prin inițiativa clubului de a-l angaja pentru două luni în departamentul de îngrijire a bunurilor echipei. Înțelegerea ar putea fi însă extinsă pe o perioadă mai lungă de timp dacă serviciile lui Ruben vor fi apreciate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
francescoli1974
francescoli1974  •  28 Octombrie 2016, 18:26

Si noi avem un club omenos care a angajat un om care locuia intr-o cutie de carton si care a îmbrăcat si tricoul in dungi al lui Juventus.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  28 Octombrie 2016, 16:39

Tot am inghetat. Credeam ca a fost angajat valahu.

the.best.judge
the.best.judge  •  28 Octombrie 2016, 16:37
Postat de unico_biancorossi pe 28 Octombrie 2016, 16:23

impresionant. succes lui ruben si mundo.

bine avocatule doctor din grecia, acum intra pe clone si injura tot ce prinzi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează