INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gest inedit al lui David Luiz » Cadouri de 1 milion de lire pentru colegii de la Chelsea după ce au câștigat titlul

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 19 mai 2017 23:50

Fundașul central al lui Chelsea, David Luiz, a sărbătorit titlul câștigat cu Chelsea cheltuind peste un 1 milion de lire sterline pentru a cumpăra brățări colegilor săi, antrenorului Antonio Conte și proprietarului clubului londonez, Roman Abramovici.

Luiz a comandat pentru echipă un set special de 30 de brățări Senturion, considerate "simbolul proprietarilor de super-mașini". El a înmânat accesoriile colegilor la antrenamentul de vineri înaintea ultimului meci din acest sezon cu Sunderland, programat duminică.
Firma Senturion este specializată în brățări de mână "ultraluxoase". Prețul lor începe de la 38.000 de lire sterline, mai mult decât majoritatea mașinilor.

Brățările din fibră de carbon albastră, fiecare gravată cu numele personal conțin o combinație de metale prețioase și compozite. Abramovici a primit brățara cea mai mare, făcută dintr-un meteorit vechi de 4,9 milioane de ani.

Luiz și-a personalizat propriul Senturion de 18 carate și 198 de diamante negre având o culoare roșie auriu la fel ca automobilul pe care îl conduce, un Mercedes AMG G. În interior, pe lângă inițialele numelui său este gravat mesajul: "Dumnezeu este mare".

David Luiz a venit la Chelsea în august 2016 de la PSG pentru 35 de milioane de euro. Brazilianul în vârstă de 30 de ani mai are contract cu gruparea londoneză până în iulie 2019.

1 gol
a marcat Luiz în 40 de meciuri disputate în acest sezon în toate competițiile

Surse: telegraph.co.ukindependent.co.ukthesun.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close