INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Gest superb al lui Koulibaly, țintă a scandărilor rasiste la Lazio-Napoli » Ce a făcut la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 17:48

Kalidou Koulibaly de la Napoli a fost ținta scandărilor rasiste aseară, în meciul dintre Lazio și napolitani, încheiat cu victoria elevilor lui Sarri, 2-0.

Arbitrul a întrerupt partida pentru 5 minute imediat cum a auzit ce strigau lazialii.

La final, ca răspuns la comportamentul unora dintre suporterii gazdelor, Koulibaly a mers la un copil din tribune, chiar din zona de unde s-au auzit scandările, și i-a oferit tricoul său.

Gestul său pacifist a devenit viral pe internet. "Asta e diferența!", au comentat fanii lui Napoli. Aceștia și-au arătat susținerea față de fotbalistul francez afișînd bannere la baza de pregătire a napolitanilor: "Onoare culorii tale! Koulibaly, ești un adevărat luptător"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
807489642701575
Dan Miclea  •  06 Februarie 2016, 18:44

Exemplu de comentariu stupid: Echipa A s-a intalnit cu echpa B. A castigat echipa antrenorului C.

craz1est
craz1est  •  04 Februarie 2016, 22:29

unde e DiCanio sa vada ... :))

1118482841518141
Geo Jireghie  •  04 Februarie 2016, 22:24

Substratul este altul...asta are din pacate aproape acelasi nume cu cei care au luat cu asalt cu ceva timp in urma Charlie Hebdo (Koulibaly respectic Coulibaly). De aici si tensiunea de pe stadion. Nu e prima data cand i se intampla asta lui Koulibaly.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează