INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ghinion pentru Bale! Galezul s-a accidentat din nou! Ar putea fi indisponibil pentru restul anului!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 01:43

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, s-a accidentat din nou și ar putea fi indisponibil până la sfârșitul acestui an.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării madrilene. În comunicat se precizează faptul că Bale a fost diagnosticat cu o ruptură fibrilară la mușchiul aductor.

"Jucătorul nostru, Gareth Bale, care a simțit un disconfort la piciorul stâng la finalul antrenamentului de joi, a fost supus unor teste, astăzi, la Centrul Medical Real Madrid Sanitas. El a fost diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor de la piciorul menționat. Așteptăm să vedem cum evoluează starea sa", se arată în comunicat.

9 meciuria jucat Bale în acest sezon în toate competițiile, reușind 3 goluri și 4 pase de gol

Dacă prognosticul medicilor se adeverește, Bale va rata 5 meciuri din campionat (cu Atletico Madrid și Ahtletic Bilbao în deplasare, respectiv Barcelona, Malaga și Sevilla acasă), 2 meciuri în Champions League (cu Apoel în deplasare și Dortmund acasă), un meci de Cupa a Regelui (cu Fuenlabrada, acasă), precum și meciurile contând pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, care vor avea loc la sfârșitul anului.

În vârstă de 28 de ani, Bale a suferit nu mai puțin de 12 accidentări de când se afla la Real Madrid, din vara lui 2013. El abia revenise pe teren după accidentarea la gambă suferită în septembrie. Tot din cauza unei probleme la gambă a ratat și finalul sezonului trecut inclusiv finala Ligii Campionilor.

surse: newsobserver.com, dailymail.co.uk, realmadrid.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
705579789543629
Marian Radu  •  11 Noiembrie 2017, 10:56

Bale, vezi nenica unde duce dopajul facut agresiv, mergi baiatule la Muresan de la cfr, acolo "arta"....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează