INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARI

Giampiero Ventura este noul antrenor al formaţiei Bari

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2009 00:00

Tehnicianul Giampiero Ventura va pregăti nou-promovata în Serie A Bari în sezonul următor, contractul dintre cele părţi putând fi prelungit pentru încă un an dacă rezultatele vor fi cele aşteptate, informează duminică Reuters.

Giampiero Ventura a condus până acum formaţia Pisa, din Serie B, şi îl va înlocui pe banca lui Bari pe Antonio Conte, care a decis să plece de la echipă la începutul acestei săptămâni.

Conte a demisionat de la Bari pentru că s-a certat cu patronii clubului italian, deşi el a fost cel care a reuşit promovarea în Seria A. Mai mult, Conte ajunsese la un acord cu gruparea pentru un nou contract, dar, chiar şi aşa, a decis să plece.

Ventura a mai pregătit în cariera sa formaţii precum Rapallo Ruentes, Entella, Spezia, Centese, Pistoiose, Giarre, Venezia, Lecce, Cagliari, Sampdoria, Udinese, Napoli, Messina sau Verona.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close