INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Gianluigi Buffon, înlocuitorul lui Iker Casillas la FC Porto? Presa din Italia aruncă BOMBA în mercato din Europa!

Iker Casillas și Gianluigi Buffon // FOTO: Guliver/Getty Images
Iker Casillas și Gianluigi Buffon // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 18:34

Gianluigi Buffon (41 de ani) nu a avut perioada visată la PSG, nereușind nici la supercolosul francez să-și treacă în cont mult râvnita Ligă a Campionilor. Fostul portar al celor de la Juventus ar putea fi protagonistul unei schimbări de peisaj în această vară, fiind dorit de FC Porto.

Ajuns la 41 de ani, Buffon nu renunță și nici nu visează să-și încheie o carieră deja prodigioasă. Goalkeeper-ul italian e dorit în Portugalia, la FC Porto, acolo unde lusitanii și-ar dori un înlocuitor de același calibru pentru Iker Casillas (38 de ani), anunță presa din Italia. 

„San Iker” a suferit un infarct miocardic acut în luna mai, iar recuperarea după o astfel de problemă medicală e extrem de anevoioasă, existând inclusiv riscul ca acesta să-și încheie cariera!

Gianluigi Buffon a jucat de-a lungul carierei doar la 3 echipe: AC Parma, Juventus și PSG.

42 de aniva împlini Buffon pe 28 ianuarie 2020

Vezi și: Un internaţional argentinian a fugit îngrozit dintr-un hotel de lux de teama morţilor misterioase! Ce se întâmplă în Republica Dominicană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  12 Iunie 2019, 23:25

Din ciclul "ce mai caut eu prin viata mea" episodul "greu de pensionat" ne arata ca unii tin neaparat sa se faca de ***. Daca la inceput numele Buffon sugera oarecum, actualmente tinde sa devina o certitudine. Miza afacerii este ca si in cazul Casillas vanzarea imaginii unei legende vii si mai putin performantele sportive ale acesteia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kautz
kautz  •  12 Iunie 2019, 22:31
Postat de steaua.libera pe 12 Iunie 2019, 20:21

Mai bine se retrăgea de la Juve și era o legendă

Ai mare dreptate. Mandria

saramago
saramago  •  12 Iunie 2019, 22:11

Aidoma lui Zoff ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează