INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERI FIFA

Gianni Infantino, noul președinte al FIFA: "Am trecut prin momente triste, de criză! Trebuie o reformă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 21:15

Gianni Infantino a vorbit pentru prima oară din postura de președinte al FIFA. Elvețianul speră ca FIFA să-și recapete respectul pierdut în urma scandalurilor de corupție din jurul forului în ultima vreme.

"E greu să-mi exprim sentimentele în acest moment. Vreau să lucrez cu voi toți pentru a restabili și a reconstrui o nouă eră a FIFA, în care putem pune din nou fotbalul în centrul atenției.

FIFA a trecut prin perioade triste, momente de criză, dar acele vremuri aparțin trecutului. Trebuie să punem în aplicare reforma și să implementam o bună guvernare și transparență.

De asemenea, trebuie să avem respect. Vom câștiga înapoi acest respect prin muncă grea, devotament și ne vom asigura că ne putem concentra în cele din urmă pe acest sport minunat", a declarat Infantino, potrivit The Telegraph.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează