INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA-AS ROMA

Gilardino către Toni: "Dragă Luca, nu mă sperii, să ştii!" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Starul Fiorentinei, Alberto Gilardino, prefaţează duelul de foc de mâine, cu AS Roma, şi îl şicanează pe bunul prieten din tabăra adversă, Luca Toni.

"Dragă Luca, nu mă sperii, să ştii!", i-a transmis Gilardino colegului de la "naţională", prin intermediul Il Messagero. "Evident că Toni ţinteşte prezenţa în lotul pentru Mondialul din Africa de Sud, cu el mă înţeleg excelent, în plus avem amândoi acelaşi număr de goluri la naţională, 16. În următoarele luni, voi da totul pentru Fiorentina, pentru a putea aspira la unul dintre biletele pentru Africa de Sud", a continuat Gilardino, după care a prefaţat confruntarea cu AS Roma:

"De la venirea lui Ranieri, romanii au contabilizat o serie pozitivă de rezultate, acum sunt în mare formă şi au o condiţie fizică de invidiat. Va fi o partidă încinsă, foarte disputată.

Noi avem de partea noastră avantajul propriului teren, factor care s-a dovedit a fi decisiv în dese rânduri. Cert e că Roma este cea mai în formă echipă din Serie A, însă suntem pregătiţi să o înfruntăm".

Duelul Fiorentina - AS Roma este programat mâine, începând cu ora 21:45.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează