INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Goalkeeperul Borussiei Dortmund, agresat într-un restaurant de 5 indivizi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2009 00:00

Portarul echipei Borussia Dortmund, Roman Weidenfeller, a fost agresat, marţi seară, de 5 persoane într-un restaurant din Dortmund, dar nu a fost rănit grav, informează ediţia on-line a cotidianului Bild.

Weidenfeller se afla împreună cu un prieten într-un restaurant din Dortmund pentru a urmări partidele din grupele Ligii Campionilor, iar după finalul acestora 5 indivizi au intrat în local şi au început să îi lovească pe cei doi.

"Au venit la noi fără nicio explicaţie şi au început să ne lovească. Am avut şi puţin noroc, pentru că am luat câţiva pumni în faţă, dar am şi reuşit să evit câţiva datorită reflexelor mele de portar. Prietenul meu a fost lovit mult mai rău şi a trebuit să fie internat în spital", a spus goalkeeper-ul.

Poliţia din Dortmund a confirmat parţial aceste informaţii, făcând precizarea că incidentul nu a fost atât de grav. "A fost vorba despre o ceartă plecată de la o masă din restaurant. A fost deschisă o anchetă, iar două persoane au fost reţinute pentru interogatoriu. Cred că acest scandal nu are nicio legătură cu fotbalul şi cu derby-ul Ruhr-ului dintre Borussia şi Schalke 04", a afirmat un purtător de cuvând al forţelor de ordine.

Weidenfeller are 29 de ani, iar în partida cu Schalke, scor 0-1, a fost titular. Portarul joacă la Borussia Dortmund din anul 2002 şi este cunoscut ca o persoană cu un temperament impulsiv.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează