INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLFSBURG

Götze 2.0 - Bendtner a primit o amendă la Wolfsburg dintr-un motiv haios!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 12:48

Atacantul lui Wolfsburg, Niklas Bendtner, a primit o amendă din partea clubului după ce s-a pozat lângă un autoturism Mercedes, asta în condițiile în care principalul sponsor al "lupilor" este Volkswagen.

Gruparea germană are reguli clare pentru jucători și staff în ceea ce privește alte branduri. Aceștia nu au voie să apară la antrenamente decât în automobile produse de Volkswagen.

Directorul sportiv al lui Wolfburg, Klaus Allofs, a precizat că postarea lui Bendtner de pe rețelele de socializare a fost "o greșeală care îl va costa bani."

Bendtner nu a făcut parte din lotul nemților pentru confruntarea din Champions League împotriva lui Gent și, cel mai probabil, nu va fi luat în calcul nici pentru meciul din acest sfârșit de săptămână, împotriva Herthei Berlin.

Pentru un astfel de incident a fost amendat și jucătorul lui Bayern, Mario Gotze, care a apărut la prezentarea oficială cu un tricou Nike, deși sponsorul grupării bavareze este Adidas.

 

 

On my way to another session

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  20 Februarie 2016, 13:12

baaa! in ce tara traim??? nici un pariu ca lumea nu mai stim sa facem si nici sa tinem secret asta??? vai de noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close