INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ONCE CALDAS - CUCUTA DEPORTIVO 1-0

Golazo de Dayro! Fostul stelist a înscris un gol de senzaţie pentru Once Caldas

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Dayro Moreno a ajuns la 13 goluri marcate în cele 22 de partide pe care le-a disputat de la revenirea în tricoul lui Once Caldas.

Ultimul, în etapa a 12-a din Clausura, contra celor de la Cucuta Deportivo. Fostul stelist a decis meciul cu un supergol, şut de la 25 de metri, sub bară, fără replică din partea goalkeeperului Leando Castellanos, şi a fost desemnat omul rundei în Liga Postobon.

Once Caldas este pe 3 în campionat, cu 20 de puncte, 7 mai puţin decît liderul Santa Fe.

Conrow haircut
Recunoscut drept unul dintre fotbaliştii care acordau o importanţă însemnată look-ului pe vremea în care evolua la Steaua, Dayro şi-a păstrat obiceiul şi la Once. Mai nou, columbianul afişează o tunsoare în stil Cornrow, asemămătoare celor pe care le au sud-africanul Steven Pienaar sau fundaşul lui Liverpool Glen Johnson.

Vezi aici golul marcat de fostul stelist! (reuşita poate fi văzută la minutul 2:20)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
clubbers_guide
clubbers_guide  •  04 Octombrie 2010, 01:07

mda ... vorbesc toti hapciupalitii ... dayro nu are calitati de fotbalist? pai atunci ce sa zicem de Garat sau Bodipo? parca vad ca il ia o echipa modesta de prin anglia, germania sau spania, pe o suma de 4-5 milioane de euro si se sugruma becali ... :x

misterm001
misterm001  •  03 Octombrie 2010, 14:02

LA CAT DE LENT SE JOACA ACOLO ESTE NORMAL SA INSCRIE ATAT DE DES ACEST DAYRO...AM VAZUT DOAR REZUMATUL ALA DE 3 MINUTE SI DACA NU VENEA GOLUL ADORMEAM...ASTIA JOACA LA FEL DE LENT CA LA NOI IN "B"...DACA ERA INTR-UN CAMPIONAT MEDIU(NU MAI ZIC DE UNUL PUTERNIC)NU AR FI AVUT TIMP NICI SA PREIA MINGEA,IAR DESPRE SUT... NICI VORBA, IN SECUNDA CAND PRELUA MINGEA ORI ERA DEPOSEDAT ORI CAZUT IN FUND... ACEST DAYRO AR FACE FURORI SI IN ROMANIA, DAR NUMAI DE LA DIVIZIA "B" IN JOS!!!

lucell
lucell  •  03 Octombrie 2010, 13:29

si un amator le da ...dar nu de la 25 de m sub bara:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează