INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Gonzalo Higuain a răspuns ofertei venite de la FC Barcelona » Mesajul pentru Lionel Messi, cel care îl doreşte pe Camp Nou

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 13:18

Gonzalo Higuain a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Argentinei la acest Campionat Mondial. Se ştie faptul că Lionel Messi le-a cerut şefilor Barcelonei să-l aducă pe fostul atacant al lui Real Madrid pe Camp Nou. 

Vîrful lui Napoli a vorbit despre această posibilitate înainte de meciul Argentinei cu Olanda. Higuain îi mulţumeşte lui Messi pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre el.

"Mă simt flatat că un jucător ca Messi a vorbit aşa frumos despre mine. Mă simt minunat. Îmi pare rău să-l dezamăgesc, dar am contract cu Napoli şi sînt foarte fericit acolo", a spus Higuain la Tyc Sport.

Higuain a plecat de la Real Madrid la Napoli vara trecută în schimbul a 40 de milioane de euro. A înscris de 17 ori în Serie A.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
whitecollar
whitecollar  •  10 Iulie 2014, 17:17
Postat de 21lva pe 10 Iulie 2014, 17:00

barca nu are nevoie de suarez ca sa treaca de grupe. asta nu e o problema.

categoric. dar nu despre asta e vorba.

21lva
21lva  •  10 Iulie 2014, 17:00
Postat de whitecollar pe 10 Iulie 2014, 16:18

suarez prefera sa joace la real, asa cum neymar a preferat barca. totusi, daca un club ca real madrid iese din cursa unui jucator din cauza problemelor pe care le cauzeaza, un club ca barca clar ar fi trebuit sa stea deoparte. si in nici un caz sa dea o gramada de bani pe el. nu apuca faza grupelor din CL si nu are voie sa se antreneze cu ei, deci e ca si cum l-ar lua in ianuarie. nu stiu ce sa zic, dar rosell nu are nici o treaba cu transferurile. a fost veunul reusit?

barca nu are nevoie de suarez ca sa treaca de grupe. asta nu e o problema.

whitecollar
whitecollar  •  10 Iulie 2014, 16:47
Postat de rsalexander pe 10 Iulie 2014, 16:29

Nu o sa te contrazic. Rosell n-a avut treaba sa fie presedintele Barcei, nu doar cu transferurile si nici noul presedinte nu mi se pare mai breaz. Tot Laporta trebuie sa revina ca sa se redreseze lucrurile la echipa...

dap, cam asa e. pacat insa, pentru ca atat real cat si barca nu au patroni. deci alegerile ar trebui facute in deviza si viziunea clubului...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează