INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Greu cu școala: de ce "a demisionat" Totti de la cursul de antrenori

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 03 octombrie 2017 23:30

Legendarul căpitan al Romei, Francesco Totti, a decis să renunțe pentru moment la cursul de antrenori la doar două săptămâni de când s-a înscris.

Potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, motivul principal pentru care Totti a renunțat la acest modul îl reprezintă multiplele absențe acumulate din cauza programul său prea încărcat, fostul jucător al Romei fiind în prezent director al giallorossilor.

"Acum este oficial: Francesco Totti a demisionat de la cursul de antrenori UEFA B", a scris publicația peninsulei, care citează din comunicatul emis de Assoallenatori del Lazio că fostul jucător "s-a dovedit a fi un mare campion: imposibilitatea de a participa asiduu la curs, respectul față de colegi , de profesori și organizatori, l-a făcut să renunțe, sperăm temporar, la posibilitatea de a deveni antrenor".

În vârstă de 41 de ani, Totti s-a înscris la cursul de antrenori UEFA B pe 18 septembrie la centrul de la Trigoria însă nu a participat decât la 5 ședințe din cele 28. Regulamentul prevede că nu are voie să lipsească mai mult de 10 % din totalul ședințelor ceea ce înseamnă că în cele șapte săptămâni cât durează cursul, Totti nu avea voie să înregistreze mai mult de 16 absențe.

Locul lui Totti va fi luat de fostul său coleg de la AS Roma și naționala Italiei, Simone Perrotta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează