INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Griezmann nu exclude un transfer la Barcelona sau Real Madrid » Ce spune şi despre posibilitatea câştigării Balonului de Aur

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 21 martie 2017 23:03

Antoine Griezmann, starul lui Atletico Madrid, a acordat un interviu utilizatorilor L' Equipe, unde a abordat mai multe subiecte de interes, precum situaţia sa de la Atletico, posibilele viitoare destinaţii din carieră sau şansele acestuia la câştigarea Balonului de Aur.

Internaţionalul francez a fost în centrul atenţiei de-a lungul acestui sezon, iar în presa internaţională au apărut informaţii conform cărora acesta ar putea să o părăsească pe Atletico din vară, favorite pentru achiziționarea lui fiind Manchester United şi Barcelona.

Întrebat dacă ar putea să evolueze vreodată la rivalele Barcelona sau Real Madrid, atacantul de 26 de ani spune că nu exclude această posibilitate.

"De ce nu? Este visul oricărui jucător să joace pentru una dintre cele două echipe, Bayern Munchen sau formaţiile din Anglia. Dar, la momentul actual, nu mă văd jucând la Barca sau Real şi nici altundeva. Sunt foarte fericit unde sunt acum.", a fost răspunsul lui Griezmann.

Atacantul lui Atletico a vorbit şi despre Balonul de Aur, trofeu la care s-a aflat pe poziţia a treia la ultima ediţie, după Ronaldo şi Messi.

"Distincţiile individuale au importanţa lor, însă este dificil să câştigi astfel de trofee cât timp există Ronaldo şi Messi. Totuşi, prefer să câştig titluri alături de echipă, pentru că tot anul îl petreci alături de ei. Prefer, de exemplu, să câştig un Campionat Mondial sau European şi niciodată Balonul de Aur.", a spus acesta.

Griezmann a prefaţat şi întâlnirea cu Leicester, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Dacă vrem să ajungem până în finala competiţiei, aşa cum am reuşit anul trecut, trebuie să batem pe toată lumea, indiferent de adversar. Au jucatori grozavi în atac, de viteză, precum Vardy sau Mahrez. La fel şi în apărare, au jucători de calitate, ne va fi greu să-i depăşim. Am văzut meciul lor contra Sevilliei, iar la fazele fixe pot fi letali.", a mai declarat francezul.

40 de partidea disputat Griezmann în tricoul lui Atletico, în actuala stagiune, reuşind să marcheze 22 de goluri şi să ofere 11 pase decisive

 

80 de milioane €este cota de piaţă a internaţionalui francez, potrivit transfermarkt.com

sursa: lequipe.fr

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează