INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola, criticat de un câștigător al Cupei Mondiale: "Ce face el nu e etic!"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 12:10

 Fostul mijlocaș al lui Tottenham, Osvaldo Ardiles, l-a citicat pe Gurdiola pentru faptul că și-a anunțat venirea la City, deși Manuel Pellegrini nu a părăsit încă gruparea engleză.

"Ce face Guardiola nu e etic. Face înțelegeri cu alte cluburi în timp ce un alt antrenor se află pe banca lor. Personal, nu-mi place modul în care își aranjează înțelegerile. A făcut același lucru când a început să antreneze pe Bayern. Lui îi lipsește etica și sunt surprins că face lucrurile în felul ăsta. Este cel mai bun antrenor din lume și își poate alege orice echipă, nu este nevoie să apeleze la astfel de metode", a declarat argentinianul pentru Radio 10.

Osvaldo Ardiles a făcut parte din echipa Argentinei, care a învins reprezentativa Olandei în finala Campionatului Mondial din 1978, scor 3-1.

Guardiola a anunțat deja faptul că aceasta este ultimul său sezon pe banca bavarezilor, urmând ca din vară să preia formația Manchester City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează